dimarts, 17 de gener del 2012

Treball sobre el llibre "Les bruixes"




Durant el primer trimestre ens hem estat llegint un llibre que tracta sobre les bruixes que segurament no t’hauries pensat que són així de malvades. No porten barret ni gat ni tampoc volen amb l’escombra. Es disfressen de persones normals per poder acabar amb els nens de tot el món. La classe de les constel•lacions hem escrit unes sinopsis per animar-vos a llegir-vos aquest llibre.



NOEL

Aquest llibre t’explica la història d’un nen i la seva àvia que volen intentar acabar amb les bruixes. Les bruixes són persones com tu i com jo, però amb algunes diferències, com per exemple la seva mala obsessió d’acabar amb tots els infants. El nen ha d’aconseguir acabar amb les bruixes, amb un gran problema...

IMEN

Aquest llibre va d’unes bruixes que es disfressen de dones normals. Un nen, amb l’ajuda de la seva àvia i el se amic Bruno s’enfronten a les bruixes d’Anglaterra. Passaran una aventura molt arriscada.

TINA

Ell era un nen d’allò més normal fins que un dia tot va canviar: la mort dels seus pares va fer que el nen anés a viure amb la seva àvia a Noruega. Tot comença quan la seva àvia li explica que és una bruixòloga i que Noruega i tot el món està infectat de bruixes...

MAR

Els típics ratolins no parlen el mateix idioma que nosaltres, oi? Ni són gaire intel•ligents.

Doncs sabies que par casa teva en pot córrer algun de molt especial?


En aquesta història n’hi apareixen molts de ratolins especials.

Endinsa’t a la història i ho descobriràs!


ALBA

En aquest llibre explica una historia de un nen i una àvia que han d’acabar amb les bruixes, i la seva reina. Ho intentaran amb diferents formes, i en una de elles, el nen va sortir afectat. Aquest llibre l’heu de llegir perquè te un contingut es apte per totes les edats.